Ni som varit ute på banor runt om i Sverige och tävlat och vill få med det på hemsidan måste själva maila det till

Skriv ett litet referat om hundarna från klubben ett extra plus om ni mailar med foton.

SM-Skellefteå

2013-07-23

Lördag den 20/7
Försök i Öppna-SM + Sprint-SM
Midlandahundarna har skött sig ypperligt i försöket till SM. Segrade gjorde Catrin & Stefan Steve Östbergs Daring O'Diamond och Kung Bore, 2:a blev Poseidons Pärla. Björn Nybergs Lover Boy Song sprang även han in på en andra plats. Ola Sjödin Crimdon Belte knep även
han en andra placering. Detta Betyder att alla Midlandahundar som startat idag är vidare till semifinaler.

Söndag 21/7
Försök i Veteran-Sm + Whippet -Sm

Framgångarna fortsatte även denna dag för Midlandahundarna i sm-et.
I Whippet-sm tik tog Met Anna-Bolena en andra plats (ägs av Catrin & Stefan), och Sofia & Tomas Pandora blev 4:a. I det andra försöket tog Sofia & Tomas Met Arabella en seger på kanontiden 33,48.

I veteran-sm tog sig Owe & Marias Crimdon Cobra vidare på en andra plats och i samma lopp tog Olas Miss Corona tredjeplaceringen och är därmed i final. I det andra försöket för veteraner knep Björns Happy Feet en andra plats och är även han klar för final.

I avis cup semi tog Catrin & Stefans Huusko sig vidare genom en tredje placering.

Whippet Wist Last Buss Cup semi tog sig Annelis Quite A Guy en andra plats och är därmed i final.

I Guldstadens Cup semi blev Owe & Marias Crimdon Zeus 2:a och springer även han final.

I Skellefteå Kraft Cup semi debuterade Catrin & Stefan 2 hundar I Am Blixten blev 4:a och Messi slutade på en femte plats

Tisdag 23/7
Sm semifinaler Öppna + Sprint
I lopp 3 blev Catrin & Stefans Daring O'Diamond 2:a och är där med klar för final. 5:a i samma lopp blev Björns Lover Boy Song.

I lopp 8 startade 3 hundar från klubben, bäst gick det för Stefan & Catrins Poseidons Pärla som blev 3:a och klar för final på lördag, deras andra hund Kung Bore blev 4:a och Olas Crimdon Belte blev 5:a.

Detta betyder att till Sm-Final 2013 har följande 7 hundar tagit sig.

Cupfinaler & Cup-semifinaler.
Först ut av klubbens hundar var semifinal i Agria Cup för whippet. Sofia & Tomas Pandora tog en andra plats och Annelis DJ Juliettan blev 3a och vidare till final. I norran cup blev Björns Marcus Hellner 2.a och vidare till final. I Avis Cupfinal vann Catrin & Stefans Capés Huusko. I semifinalen i Arken Zoo Cup startade Maria & Owes Freppez Frej och slutade 3a och vidare till final. Guldstaden Cup final blev Crimdon Zeus 4a (ägare Maria & Owe).

Fredag 26/7
B-Finaler SM
Klubben hade 3 hundar som startade denna dag. I Sprint-sm b-final startade Ola & Ann-Sofies Crimdon Belte som tog hem tredjeplaceringen & Catrins Kung Bore slutade 4:a
I B-finalen i öppna startade Björns Loverboy Song och slutade på en femteplacering.

Lördag 27/7
Finaldag SM + Cuper
I Lopp1 final i Aken Zoo cup knep Maria & Owes Freppez Frej andraplaceringen.
Loppet efter var det dax för första SM-finalen som då var veteran. Där gjorde Maria & Owes Crimdon Cobra ett kanonlopp och vann finalen före Björns Happy Feet. In på en sjätteplacering denna dag tog sig Ola & Ann-Sofies Miss Corona.
Lopp4 Sprint-sm final där tog Catrin & Stefans Poseidons Pärla en hedrande 5 placering.
Lopp5 Tik-sm Whippet. In på en andraplats sprang Catrin & Stefans Met Anna-Bolena. Tredje platsen togs hem av Sofia & Tomas Met Arabella.
Lopp7 final i Agria cup för whippet tog Pandora tredje platsen (ägare Sofia & Tomas.
Och Annelis DJ Juliettan slutate 6a.
I Norra cup final slutade Björns Marcus Hellner på en femteplats.

Finalen i öppna-sm tog Catrin & Stefans Daring O'Diamond en hedrande tredjeplacering.

Summerar man SM-2013 så tycker jag att vi kan sträcka på oss...
FÖR TÄNK VILKA DUKTIGA HUNDAR VI HAR I VÅR LILLA KLUBB.......MIDLANDA!